Vuxenleksaker började med massage

//Vuxenleksaker började med massage

Vuxenleksaker började med massage

I vuxenleksakernas värld har det på senare tid blivit en mindre revolution. Det är inte längre tabu att tala om dem, köpa eller använda dem. Bland de första produkterna som fanns på denna marknad är vibratorerna. Från början kallades det massageapparat, och det användes också som en sådan, tills någon kom på att det var en perfekt onaniprodukt. Sedan blev det penisformade massageapparater, dildos och vibratorer. Vibratorerna fick äggform, och sedan började produktutvecklingen på allvar med alla upptänkliga modeller. När nu så att säga isen är bruten, är det fritt fram för marknadsföring, och till och med på apoteken säljs de.

 

Fjärrstyrda vibratorer är populära

Nu finns det också olika varianter på fjärrstyrda vibratorer. Fördelen är att man kan ställa in olika vibrationshastigheter och -mönster, för att få en maximal njutning som är anpassad efter ens individuella behov, och man behöver inte manövrera detta på själva vuxenleksaken. Man kan styra vibrationsmönstret själv, eller låta partnern göra det i en lek. Fjärrkontrollen fungerar även på tio meters håll, så här öppnas det upp intressanta möjligheter för par som vill ha variation. Denna fjärrkontroll fungerar oftast med någon typ av batteri, som ska laddas upp då och då.

 

 

Handla diskret på nätet

Den som är nyfiken på fjärrstyrda vibratorer kan hitta väldigt mycket att välja mellan på en sida för vuxenleksaker. Det finns även vibratorer av flera olika slag, från dildos till analpluggar och penisringar. En variant är en trosvibrator, som placeras i trosorna och inte bara kan användas hemma, utan även kan finnas där lite i smyg när man är på fest eller går på stan. Det är enkelt att handla allt man vill ha på nätet. Glöm inte att beställa batterier, vattenbaserat glidmedel och speciellt rengöringsmedel för vuxenleksaker. Leveranserna är mycket diskreta, så du riskerar inte att någon annan får veta vad du beställer.

By | 2020-01-25T16:00:17+00:00 januari 25th, 2020|vuxenleksaker|Kommentarer inaktiverade för Vuxenleksaker började med massage

About the Author: