Utmana dig själv eller andra med Rubiks kub

//Utmana dig själv eller andra med Rubiks kub

Utmana dig själv eller andra med Rubiks kub

En Rubiks kub är en väldigt bra sak att fördriva tiden med eller varför inte utmana sina vänner. Vem kan lösa den snabbast eller genom att använda sig av minst antal drag? Vill man göra det svårare så kan man lösa den med bara en hand på kortast möjliga tid eller hitta på en annan begränsning som gör det till en riktigt svårt utmaning.

Om man skaffar speedcubes och tidtagare till dem så kan man ha en egen tävlingsuppsättning och köra en hel turnering tillsammans med sina vänner. Det finns många möjligheter så behöver inte vara en utmaning som man enbart sitter själv och löser.  

Den klassiska Rubiks kuben från 1970-talet är i storleken 3×3, men idag finns det många varianter som både är större och mindre än originalet. De kommer även i olika färger och material, samt andra icke kubistiska former som till exempel pyramider, cylindrar, klot med mera. Ibland säljs de dessutom i paket så att man kan få flera olika varianter i en och samma låda, då kan man prova sig fram vilken modell man tycker bäst om och bli så snabb som möjligt på just den innan man går vidare till nästa utmaning.

Hos MasterCubestore hittar man Europas absolut största urval av speedcubes och andra IQ-utmaningar. De erbjuder fler än 700 olika produkter som kommer från 40 olika varumärken. På MasterCubeStore är de mycket måna om sina kunder och erbjuder därför pengarna tillbaka om man inte är helt nöjd med sin produkt. Man hittar alltid varor till mycket bra priser som man betalar tryggt genom en krypterad, säkert förbindelse och får dem levererade supersnabbt. Har man några frågor eller funderingar så kan man alltid vända sig till MasterCubeStores trevliga kundservice som finns där för att hjälpa samtliga kunder. 

Köp en Rubiks cube idag och utmana dig själv eller dina vänner.

By | 2020-05-21T22:59:10+00:00 maj 21st, 2020|rubiks kub|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment