Tryggt och bekvämt

//Tryggt och bekvämt

Tryggt och bekvämt

Profilprodukter i Stockholm är ett sätt för personalen att känna sig trygga och bekväma i sin yrkesroll och i det företag där man är anställd. Det ger inte enbart en fingervisning om att företaget vill satsa på sin personal, utan det ger även en identitet för de anställda, där man som personal kan känna sig säker på att företagets kunder vet vad man arbetar med och vad företaget står för. Vissa profilprodukter, i form av personalkläder, är så välkända till sin färg och utformning att människor vet vilket företag det handlar om även om man aldrig själv varit kund hos dem.

 

Kläder för uppdrag

Genom profilprodukter, eller profilkläder, kan man också skräddarsy den funktionalitet som man anser att personalen behöver ha i sitt yrkesutövande. Genom att sätta företagets logga och välja färg och stil på kläderna, så skapar man en egen uniform som följer det tema som man valt. Men att plötsligt byta stil eller färg kan också vara en markering att man är ett företag som förnyat sig, eller valt att gå en annan väg. Lägger man dessutom till företagsbilar som bär företagets logga, så syns personalen extra väl när man rör sig ute i samhället.

 

 

Hur man visar vem man är

Det vanligaste sättet att visa vilket företag man representerar är genom att använda en logga på sina profilprodukter. Men man kan även välja produkter i företagets färg eller något annat som ger associationer till företaget. Förutom kläder är den vanligaste profilprodukten pennan. Pennor är något som man ofta lånar och lika ofta får med sig hem. Att då se hotellet, restaurangen, företaget eller dylikt, på en penna i jackfickan eller handväskan, kan framkalla en våg av känslor och minnen gällande när man besökte dem. Kanske också vem som var med, vad man gjorde och hur det kändes att besöka loggans ägare en gång.

By | 2020-04-24T14:54:04+00:00 april 24th, 2020|Profilprodukter|Kommentarer inaktiverade för Tryggt och bekvämt

About the Author: