Ta en Taxi Helsingborg, fånga ögonblicket och ångra inte någonting!

//Ta en Taxi Helsingborg, fånga ögonblicket och ångra inte någonting!

Ta en Taxi Helsingborg, fånga ögonblicket och ångra inte någonting!

Ibland har man inte någon tid att tänka igenom saker och ting utan måste handla och förlita sig på sin erfarenhet och rutin. Det är bara att kasta sig in i Taxi Helsingborg och snabbt formulera en plan inför det som väntar, vad det än må vara. För möjligheterna här i livet kan uppenbara sig med kort varsel och sedan står tåget bara en kort stund på perrongen och väntar, så att säga.

Det är samtidigt en del av livet – att våga tacka ja och kasta sig ut i det okända. Vem vet vad som väntar på andra sidan?

Analys kontra att fånga ögonblicket

Det intressanta är att vi ofta fascineras av detta tema i filmer, men är mycket mer konservativa när det kommer till oss själva. Ofta vill vi vara djupt pålästa och stöta och blöta idéer länga innan vi fattar ett beslut. Det är förstås väldigt klokt att tänka på det sättet, men ibland kan det också bli ett hinder för att få saker gjorda.

Det logiska sinnet har många fördelar, men det tenderar också att dra ut på saker och ting. Ibland kan som sagt tillfället har gått förbi en medan man fortfarande står och funderar på vad som gäller.

Ibland finns det som sagt inga andra chanser och är man beredd på att ta risken så är det ofta bara att hugga. Det måste förstås finnas vissa gränser – det vet alla som har sett Jim Carreys film ”Yes Man”. Det kan bli för mycket av det goda.

Däremot så vill väl få av oss ligga på dödsbädden en dag och fundera på alla de tillfällen som man inte vågade utan tackade nej på grund av rädsla. Eller som hockeyikonen Wayne Gretzky en gång konstaterade: ”Du missar 100 procent av alla de skott som du inte tar” – en visdom som går att applicera på idrott såväl som livet rent generellt.

By | 2020-10-28T05:43:37+00:00 oktober 28th, 2020|taxi helsingborg|Kommentarer inaktiverade för Ta en Taxi Helsingborg, fånga ögonblicket och ångra inte någonting!

About the Author: