Släpp in ljuset med en dubbel altandörr

//Släpp in ljuset med en dubbel altandörr

Släpp in ljuset med en dubbel altandörr

Ljuset är viktigt för välbefinnandet. Att välja fönster med stora glaspartier ger ett maximalt ljusinsläpp och goda förutsättningar för ett hemtrevligt boende. En dubbel altandörr släpper in extra mycket ljus och ger rummet en rymd och härlig känsla. Med dubbla altandörrar binds utom- och inomhusmiljöer ihop på bästa sätt och fasaden får ett unikt arkitektoniskt uttryck. 

Dörrarna blir den viktiga länken som för samman bostaden med dess veranda, terrass, balkong eller uteplats. Att välja altandörrar som får ljuset att flöda in i bostaden bidrar till att man känner sig mindre trött och energilös på vintern, samtidigt som det skapas förutsättningar för att enkelt förflytta sig mellan huset och verandan eller uteplatsen under hela året.  

Välj altandörr utifrån husets karaktär

Dubbla altandörrar kan fås med olika tillval. Den som önskar allmogestil kan exempelvis beställa fönster med spröjs eller kanske en mer modern stil med raka linjer, tunna profiler och hela glasrutor. Alla dörrar kan beställas med ett extra trygghetspaket som kommer med en inbrottssäker låskolv för optimalt skydd. Det stora urvalet av tillbehör gör det möjligt att skräddarsy en fasad som passar in i husets karaktär och stil. 

En dubbel altandörr ger en panoramavy över trädgården och binder ihop trädgårdens grönska med inomhusmiljön. Samtidigt är en dubbel altandörr praktisk då öppningen är rymlig. Funktionellt och elegant på samma gång!

Må bättre med stora fönster

Att investera i bra fönster är en god idé för en ökad livskvalitet. Ljuset påverkar hur pigg man känner sig och hur väl man sover om natten. Årstidsbunden depression är relativt vanligt i Sverige och problem med humörsvängningar och nedstämdhet är symptom som många drabbas av under de mörka vintermånaderna. Lampor kan inte helt kompensera för bristen på dagsljus, så att satsa på stora fönster och fönsterpartier garanterar att man får njuta av maximal dos dagsljus även under vintermånaderna. 

By | 2021-08-24T15:01:53+00:00 augusti 24th, 2021|Dubbel altandörr|Kommentarer inaktiverade för Släpp in ljuset med en dubbel altandörr

About the Author: