Skaffa ny belysning

//Skaffa ny belysning

Skaffa ny belysning

Vill du förnya ditt hem med belysning är du ute på ett spännande och inspirerande uppdrag. Det finns otroligt många läckra armaturer på marknaden idag, och tack vare internet kan du glida runt och titta på allt. Gillar du minimalism och vill ha något stilrent som samtidigt känns lyxigt och fräscht kan du leta efter en Flos lampa. Varumärket har raka och rena linjer och är sällan för pråliga.

 

Du kommer att bli kär

Har du till exempel sett den gudomligt vackra lampan från Flos som är både stilren och dekorativ på samma gång? Den heter Skygarden och gör verkligen skäl för sitt namn, med ett diskret och minimalistiskt yttre och en skatt i form av en sommaräng på insidan. Den här lampan passar både in i den industriella och minimalistiska stilen såväl som i den mer romantiska och kommer att få helt olika uttryck beroende på sin omgivning. Lampskärmen finns i vitt, svart, brunt och guld. Faller du för den magiskt vackra taklampan Skygarden från Flos så ska du veta att det även finns tillbehör att köpa till. Den inbyggda spotlighten som är hjärtat i denna vackra armatur går naturligtvis att köpa för sig om du behöver byta ut eller ersätta den med tiden. 

 

Tillbehör du inte visste fanns

Flos är för övrigt en italiensk leverantör av belysning, vilket talar för god design och mode med tradition. Du hittar dem exempelvis hos Lampemesteren. Även deras taklampa Zeppelin 1 är ombloggad och syns ofta i inredningsmagasin. Vill du ha något ännu kaxigare och med lite humor så kolla in bordslampan Chapo, också den från Flos, en lampa som har en stilig vit hatt. Vill du ha något verkligt modernt och minimalistiskt så ska du kolla på serien Arrangements eller lampan Wirering som knappt ser ut som lampor alls. Länktips: https://www.lampemesteren.se/flos-se/

By | 2020-03-24T22:35:34+00:00 mars 24th, 2020|flos lampa|Kommentarer inaktiverade för Skaffa ny belysning

About the Author: