Säkert vårhäng ute på balkongen

//Säkert vårhäng ute på balkongen

Säkert vårhäng ute på balkongen

Balkongen är en plats som många av oss uppskattar. På vintern kan man alltid förvara lite prylar på den som man kanske använder  ofta men inte orkar böka med ner i källaren varje gång. När det sedan blir varmare är balkongen en given plats för att dricka en kopp kaffe och se solen gå ned över takåsarna.
Många av oss uppskattar också att göra balkongen till ett extra rum att vistas i. Man liksom pyntar det eller sätter upp växter som skapar en mysig och ombonad känsla där man vill hänga, länge. Kanske ta med sig en bok ut och njuta lite av den värmande vårsolen. Eller bara sitta och titta lite på folk som passerar förbi nere på gatan eller vistas i en närliggande park.

Trevligast är det förstås om man har sällskap av katten i knät medan man sitter där och njuter. Att ha en spinnande fyrfoting med sig när man sörplar på kaffet, eller läser en bok, förhöjer ju faktiskt upplevelsen. Det är ju dessutom bevisat att kropparna hos både husdjur och husse/matte frigör oxytocin, ett hormon som ökar välmåendet.

För att må riktigt bra: Se till att du verkligen har säkrat balkongen om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Att sätta upp ett kattnät, i stil med de som finns på https://www.crtzoo.se/katt/balkongskyddsnat, gör att du kan njuta av utevistelsen i lugn och ro. Detta gäller förstås även när du inte är ute på själva balkongen men ändå vill hålla balkongdörren öppen. Har du ett balkongnät så behöver du inte oroa dig för att kissen ska få för sig att göra något som kan leda till ett riktigt sorgligt slut.

Genom att installera ett balkongnät kan du fortfarande få in vårens friska vindar in i huset, samtidigt som du vet att du inte behöver oroa dig för din katts säkerhet.

By | 2020-04-29T12:26:46+00:00 april 29th, 2020|balkongnät|Kommentarer inaktiverade för Säkert vårhäng ute på balkongen

About the Author: