Många mår bättre av att välja sockerfritt

//Många mår bättre av att välja sockerfritt

Många mår bättre av att välja sockerfritt

advertorial

Att välja sockerfritt kan vara något som ger stora hälsofördelar. Raffinerat socker är en produkt som inte tillför något nyttigt till kroppen, utan kan snarare bidra till ökad vikt och hål i tänderna. Då produkten inte har några fördelar så borde det vara självklart att välja bort det från sin kost, men dessvärre så tillför socker extra god smak i väldigt mycket av det vi stoppar i oss. Det gör att man kan ha svårt att sluta eller ens dra ner på sockerintaget. Som tur är så finns det produkter utan tillsatt socker som kan ersätta de onyttiga som man vill undvika.

Ett företag som vill att det ska vara lätt att hitta sockerfria alternativ

Easis är ett företag som vill att det ska vara lättare att välja bort produkter som innehåller socker och de har därför tagit fram ett brett utbud där det inte finns något tillsatt socker i produkterna. Många av Easis produkter har däremot extra mycket fibrer och/eller protein och vissa har även ett lägre fettinnehåll jämfört med andra motsvarande produkter. 

image

Många olika sorters produkter

Oavsett om man helt vill sluta eller dra ner på sockret så kan det löna sig att kika på Easis sortiment. De har bland annat ersättare till de uppenbara sötsakerna såsom kakor, choklad, karameller och så vidare. Men det går även att hitta ersättare för den som redan nu dragit ner på de uppenbara sötsakerna men även vill minska på socker som finns i exempelvis frukostflingor, sylt, müsli, marmelad, såser med mera. 

Alla kan må bättre av att äta sockerfritt 

Easis kan helt enkelt vara till stor hjälp på vägen till ett sockerfritt liv. Det kan framförallt löna sig om man känner behov av att komma i i form, men det är även bra för den som vill utesluta onödiga och onyttiga ingredienser/produkter i sin kost. På https://www.easis.se/ hittar man hela Easis sortiment med produkter utan tillsatt socker.

By | 2021-12-13T19:14:22+00:00 december 13th, 2021|sockerfritt|Kommentarer inaktiverade för Många mår bättre av att välja sockerfritt

About the Author: