Lokalisera dig genom parfymdunklet utan att bli ruinerad

//Lokalisera dig genom parfymdunklet utan att bli ruinerad

Lokalisera dig genom parfymdunklet utan att bli ruinerad

Parfymen som koncept sägs härstamma från Antika Egypten och Mesopotamien, 4000-talet – f Kr. Det tillhörde sedan länge kungligheter och den absoluta överklassen och sågs länge som något mycket exklusivt. Idag är parfymen en vardaglig konsumentartikel och hittas i de flesta badrumsskåp. Visst är priserna i de flesta fall fortfarande dyra, men det behöver inte kosta en förmögenhet att köpa en väldoftande parfym. Du kan idag hitta Billiga parfymer som doftar underbart. Men även om parfymen är inom din prisklass och du tycker den doftar gott, så behöver det inte betyda att det är rätt parfym för just dig.

 

Hitta din signaturdoft

Oavsett om du är erfaren eller helt ny inom parfymområdet så bör du veta att doft talar. Doft kan framhäva och förtydliga en persona, något som du behöver ha i åtanke när du väljer din signaturdoft. Om du exempelvis är en hårdbarkad och rak person bör du eventuellt undvika att köpa en parfym som luktar Hubba Bubba och fläder. Du bör istället försöka matcha dofterna med din persona. Detta låter dyrt, kanske du tänker, men faktum är att det finns billiga parfymer som är lika komplexa som de dyra. Fråga personal om råd, inom din prisklass, så kan de garanterat hjälpa till.

 

 

Rätt parfym för rätt tillfälle

När du sedan hittat din signaturdoft kan du börja experimentera med lite andra dofter. Vanligt är att man exempelvis matchar doft efter säsong eller efter humör. Så kanske vill du, trots att du är en hårdbarkad och rak person, lukta Hubba Bubba och fläder. För kanske vill du just idag, när solen skiner och ditt humör är på topp, lyfta fram din lekfulla sida. Dofter är ett utmärkt sätt att lyfta fram sidor i oss. Du kan därför alltså ha flera olika parfymflaskor i ditt badrumsskåp, så länge en av dem är din signaturdoft. 

By | 2020-01-25T16:44:04+00:00 januari 25th, 2020|Billiga parfymer|Kommentarer inaktiverade för Lokalisera dig genom parfymdunklet utan att bli ruinerad

About the Author: