Ljusa upp din omgivning

//Ljusa upp din omgivning

Ljusa upp din omgivning

De flesta känner nog sig glada när de ser ljusslingorna sättas upp i städerna. När dagarna blir allt kortare och omgivningen allt mörkare så ökar behovet av att ljusa upp vår omgivning med hjälp av andra ljuskällor. Samma glädje som vi upplever när vi ser ljusen i städerna kan vi uppleva hemma. Vi behöver bara lägga lite tid och energi på belysningen även där. Se till att få in mer vitt ljus och fler ljuskällor även i våra hem. 

 

 

LED-belysning är nya favoriten

 

Att använda sig av led armaturer som vanlig vardagsbelysning blir allt vanligare. Förut så ansågs LED-belysning främst som antingen julbelysning i form av ljusslingor i olika färger eller som kontorsbelysning i form av lysrör. I dagsläget så finns det många olika slags ljusslingor i neutrala färger samt även vanliga, om än snyggare glödlampor. Att det blivit populär är inget konstigt. LED har nämligen många fördelar. LED håller längre då det är ett kallt ljus. Med andra ord så brinner inte tråden av som på de klassiska glödlamporna. Förutom detta så drar de även mindre ström. Båda dessa punkter bidrar till att du sparar pengar på att byta till LED. Det är dessutom även bättre för miljön. Och som vi redan pratat om så gör de det mer trivsamt.

 

Satsa på mysbelysning

 

Med andra ord så finns det ingen anledning att inte satsa på mysbelysning i ditt hem. Ha LED-lampor från golv till tak och ljusa upp din omgivning. Det finns så många idéer på hur du kan använda olika slags ljusslingor, det är bara att söka runt på nätet. Sätt de exempelvis bakom tyger, i färgade glasflaskor eller bakom sängkanten. Skulle du känna att tiden och energin inte riktigt finns där så kan du alltid be om hjälp av Public Light i Habo så fixar de LED-belysningen i ditt hem.

By | 2019-11-05T15:31:49+00:00 november 5th, 2019|ljus|Kommentarer inaktiverade för Ljusa upp din omgivning

About the Author: