Lek och stilla rastlöshet med fiffiga fidget toys

//Lek och stilla rastlöshet med fiffiga fidget toys

Lek och stilla rastlöshet med fiffiga fidget toys

advertorial

Att man känner rastlöshet och “myror i benen” är inget nytt. Vi människor är byggda för rörelse och i vissa fall i vår historia har vår förmåga att kunna hålla koll på flera saker samtidigt kunnat vara livsavgörande. I vårt trygga och bekväma samhälle finns inte alltid den stimulantia som flera av oss med vår “stenåldershjärna” kanske kräver. Därför har vi på olika vis hittat på sätt att kompensera för detta. 

Det kan vara att stampa lite nervöst med foten under bordet eller klicka med en penna under ett sömnigt möte. Att pilla och greja med saker ligger i vår natur. Även att tugga tuggummi är troligtvis inget man gör bara för att det är bra för tänderna. Att våra barn ibland blir rastlösa under lektionerna i skolan är inte heller konstigt. Vi är inte gjorda för att sitta still och lyssna för länge. 

 

Fidget toys

 

Anpassade leksaker för olika behov

Med olika typer av leksaker, kan man tillgodose behovet av att pilla på någonting och på så vis skapa lite lagom stimulans för barnet. Välj bland flera roliga och färgglada manicker som inbjuder till att undersökas och pillas med. Du kommer att bli förvånad över vilken variation som finns och hur olika barn gillar olika leksaker. Oavsett om det rör sig om klassiska fidget spinners eller fiffiga tugghalsband.

Du kommer att kunna hitta fidget toys för både små och stora barn. Från spinners till de allra yngsta till Tangle Jr som passar alla, även de lite äldre. Dessa smarta leksaker är bra för att bota rastlöshet och fungerar därför både som roliga leksaker och pedagogiska verktyg. Man behöver inte vara barn för att gilla att leka med en fidget-leksak. Det kan även passa mamma och pappa när de känner sig rastlösa. För det gör vi alla till och från. En del av oss lite mer.

By | 2022-01-28T20:18:19+00:00 januari 28th, 2022|Fidget toys|Kommentarer inaktiverade för Lek och stilla rastlöshet med fiffiga fidget toys

About the Author: