Lämna in däcken på däckhotell när de inte används för att säkerställa att de förvaras rätt

//Lämna in däcken på däckhotell när de inte används för att säkerställa att de förvaras rätt

Lämna in däcken på däckhotell när de inte används för att säkerställa att de förvaras rätt

advertorial

Att ha högkvalitativa däck i gott skick på sin bil är otroligt viktigt för att kunna färdas tryggt på vägarna. Dåliga däck kan ha inverkan på bromssträckan och rent krasst så kan så lite som en meter ibland vara skillnaden mellan liv och död. Däcken påverkar även väghållningen och komforten under resorna. Det är helt enkelt klokt att införskaffa bra däck och ta hand om dem väl. Det är inte bara då de sitter på bilen som de påverkas, även under förvaring kan sådant som temperatur ha inverkan på däckens hållbarhet och det är därför viktigt att förvara dem korrekt. 

Hur ska bildäck förvaras för att få goda förutsättningar att hålla länge?

Det är som sagt viktigt att förvara bildäck i rätt temperatur för att gummit ska kunna hålla sig starkt och fräscht så länge som möjligt. Det är i regel bäst med en temperatur på under 15 plusgrader i ett mörkt, svalt och torrt utrymme utan solljus (eftersom solljuset försämrar däckets slitstyrka).

däckhotell

Allra helst så ska däcken förvaras på en plats där temperatur och luftfuktighet ligger stadigt hela tiden. Eftersom inte alla har tillgång till ett utrymme som erbjuder allt detta så kan det bli aktuellt att förvara däcken på ett däckhotell. Genom att lämna in sina däck så frigör man dessutom mer utrymme och får därmed mer plats till förvaring av annat. 

Trygg däckförvaring på däckhotell i Tyresö 

Hos Däck & Maskin Tyresö AB kan man tryggt förvara sina däck under perioder då de inte används. På deras fräscha däckhotell i Tyresö förvarar de däck under optimala förhållanden just för att få till bästa hållbarhet för däcken. Givetvis är däcken försäkrade när de förvaras på Däck & Maskin Tyresös däckhotell. Ytterligare en bonus är att de även kan hämta däcken från den plats man för tillfället förvarar dem. Läs mer om vad Däck & Maskin Tyresö har att erbjuda på https://www.dackomaskin.se/daeckhotell.

By | 2022-06-22T07:28:09+00:00 juni 22nd, 2022|däckhotell|Kommentarer inaktiverade för Lämna in däcken på däckhotell när de inte används för att säkerställa att de förvaras rätt

About the Author: