Lägg stressen på hyllan

//Lägg stressen på hyllan

Lägg stressen på hyllan

Det är en utmaning att leva optimalt i dessa tider. Civilisationen har onekligen för med sig en mängd fördelar, men den har också lett till saker som inte är särskilt bra för oss människor.

Trots allt är vi anpassade till att röra på oss, äta riktig mat och inte produkter samt att umgås mycket mer nära och kära. Ser man till har vi lever idag så är det snarare tvärtom. 
Vi sitter stilla stora delar av dagen, äter sockrade produkter med långa innehållslistor samt umgås med kollegor som vi kanske inte gillar särskilt mycket.

Samtidigt jobbad de flesta av oss åtta timmar per dag och ska hinna balansera familjelivet, hobbies och ett socialt med detta. Nej, det är allt en ekvation som inte alls verkar gå ihop. Eller som The Ark sjöng en gång i tiden: ”It takes a fool to remain sane” i låten med samma namn.

Sedan ska man hinna hålla efter där hemma också. Vilket såklart är en allt större utmaning ju större yta som man har att hålla efter. Inte undra på att saker som svartmögel får möjlighet att slå rot i badrummen i huset – man hinner helt enkelt inte med allt.

Om du misstänker att du faktiskt har drabbats av svartmögel så gör dig själv en tjänst och läs mer här. Då kan du även passa på att beställa ett test för att styrka dina misstankar.

Tänk om det fanns ett snabbt test med lösning till hur man faktiskt fick ihop livspusslet?
Ett första steg är i varje fall att ta kontroll över sin tid. Identifiera vilka saker som inte ger dig något, utan bara stjäl tid och energi. Se sedan till att fasa ut dem ur ditt liv så att du är mer inriktad på kvalitet än kvantitet. 

Detta är början mot ett mer hållbart leverne.

By | 2020-01-19T02:58:46+00:00 januari 19th, 2020|svartmögel test|Kommentarer inaktiverade för Lägg stressen på hyllan

About the Author: