Laga din Mitsubishi på en verkstad i Stockholm

//Laga din Mitsubishi på en verkstad i Stockholm

Laga din Mitsubishi på en verkstad i Stockholm

Det är ett stort beslut att skaffa bil. En investering som ska begrundas väl innan beslutet tas. Men ett nästan ännu större beslut är frågan om vilken bil du egentligen ska köpa. Det finns så många märken på marknaden. Volvo, Saab, Mercedes, Hyundai. Listan kan göras hur lång som helst. Vad skiljer egentligen bilmärkena åt? Spelar det överhuvudtaget någon roll vilket märke du väljer, så länge bilen har en ratt, en gas och en broms och fungerar som den ska? 

Frågar du Tommi Mäkinen spelar det stor roll. Han hade troligtvis aldrig övervägt något annat märke än Mitsubishi. Biltillverkaren från Japan. Det var nämligen med just Mitsubishi som finländaren vann VM i rally fyra år i rad. Mellan åren 1996-1999 kammade han hem varenda världsmästerskapstitel bakom ratten på denna japanska mästarbil. För Mäkinen borde det med andra ord vara otänkbart att välja någon annan bil. Hans resultat talar för sig själv. 

 

Trygghet om bilen går sönder

Okej då, det är uppenbart vad du tänker. Du kommer inte köpa en bil för att köra rally. Du tror inte att du nödvändigtvis måste ha en Mitsubishi för att ta dig från punkt A till punkt B inom Stockholm. Du vill bara ha en enkel pendlarbil. Du behöver inte slå världsrekord i rally på väg till eller hem från jobbet. Framför allt inte när du ska hämta barnen på förskolan. Du vill bara ha en säker bil som du vet kan lagas om den skulle gå sönder. 

Det där sistnämnda var nyckelorden. Om den går sönder. Det är kanske exakt därför du ska skaffa en Mitsubishi om du bor i Stockholm. Då vet du att du kommer kunna lämna in den och få den fixad om du skulle få problem med bilen. Lyckligtvis finns det nämligen minst en Mitsubishi verkstad i Stockholm att välja på.

By | 2021-07-26T09:17:01+00:00 juli 26th, 2021|mitsubishi|Kommentarer inaktiverade för Laga din Mitsubishi på en verkstad i Stockholm

About the Author: