Konserter med Schenker

//Konserter med Schenker

Konserter med Schenker

Många har nog någon gång haft en dröm om att bli artist, starta ett band och åka runt på turné. Stå på scen i utsålda arenor och vara på turné större delen av året samtidigt som man producerar hitlåt efter hitlåt. Verkligheten är dock långt ifrån lika glamorös som drömmen och därför är det får som verkligen gör verklighet av sina artistdrömmar. Det är mycket hårt arbete bakom och det krävs dessutom saker som man själv inte har någon chans att påverka, som en bra röst, talang och tajming för att det ska finnas intresse för den musik man vill skapa.

Den som ändå lyckas slå igenom som artist kan inte göra det utan hjälp. Att åka runt på turné är mycket slitsamt och det är mycket utrustning som ska med. Belysning, musikinstrument, olika produkter som används som rekvisita på scenen och ljudanläggningar. För att slippa ordna med allt detta själv kan man istället anlita SCHENKER sportsevent, som inte bara hjälper till vid sportevenemang utan även vid konserter. De har stor erfarenhet av att hjälpa till med allt som rör frakt vid musikevenemang vilket gör allt enkelt och smidigt. Man får även hjälp med att lägga upp planeringen för hela turnén och det finns givetvis att utnyttja fraktsätt både via flyg, till sjöss eller med landtransport.

Under en konsert är det extremt viktigt att allt och alla kommer fram i tid eftersom det är många som väntar på uppträdandet. För att undvika att skapa irritation hos konsertbesökarna är det därför viktigt med punktlighet, vilket schenker jobbar noggrant med. Det erbjuds även hjälp med tullklareringar och hantering av mer komplexa produkter, samt tillgång till diverse utrustning som gaffeltruckar, kranar och även personal som hjälper till med allt detta. Med hjälp av denna tjänst kan man lugnt luta sig tillbaka och ägna sig åt sin egen kärnverksamhet, och lita på att Schenker ordnar med allt det praktiska.

By | 2019-08-01T23:14:12+00:00 september 13th, 2018|skicka paket|Kommentarer inaktiverade för Konserter med Schenker

About the Author: