I Stockholm kan man få hjälp med smide

//I Stockholm kan man få hjälp med smide

I Stockholm kan man få hjälp med smide

Med hjälp av smide kan man förstärka inbrottsskyddet på både ett praktiskt och snyggt sätt. I stället för att exempelvis byta ut en vacker ytterdörr i ett sekelskifteshus för att den inte är inbrottssäker, kan man i stället tillverka en måttanpassad gallergrind och på så vis förstärka skyddet. Gallerdörrar i smide passar även utmärkt i butiker och skyltfönster. Det är till och med snyggt att förstärka med ett vackert galler av smide. 

Det finns särskilda företag som enbart arbetar med smide i Stockholm och som tillverkar smidesprodukter enligt specifika mått. Smide är ett bra lösning då det också är hållbart och lämpar sig i både offentliga och privata miljöer. Både trappor, trappräcken och balkongräcken går att få i smide. Skulle de gå sönder går de att reparera. 

 

Dela av rummet med en vägg av smide och glas

Många har också upptäckt hur man med hjälp av smide och glas kan dela av rum på ett vackert sätt, utan att blockera ljuset och även behålla den öppna planlösningen. En glasvägg med smidesdetaljer är både vacker och funktionell, men har även en ljudisolerande funktion. En smidesglasvägg kan hjälpa till att också skapa den där lilla privata ytan som vi ibland behöver när vi inte vill bli störda. I en bostad eller på ett kontor med en öppen planlösning, kan en smidesvägg i glas göra att vi kan vila eller arbeta ostört.

Det finns flera företag som tillverkar olika smideslösningar för både privatpersoner och företag. På deras hemsidor kan man ofta hitta exempel på tidigare arbeten som de gjort. men innan man anlitar någon bör man först vända sig till några olika företag och be om en offert. Glöm inte att be om ett totalpris inklusive installation av det du önskar beställa. Kan företagen även dela med sig av referenser är det ännu bättre. 

By | 2020-10-08T19:53:00+00:00 oktober 8th, 2020|smide|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment