Hur sover du egentligen?

//Hur sover du egentligen?

Hur sover du egentligen?

Vi sover alla på olika sätt. Några sover i dubbelsäng och andra i enkelsäng. Det är lite olika vad man tycker är bäst. Vissa sover hela familjen i dubbelsäng och andra har sina barn i barnrummet vid sidan av. Funderar du på att köpa en ny dubbelsäng är det bästa sättet att hitta en ny att googla ”köp din dubbelsäng här”.

Tänk över hur du sover

Om ni är hela familjen kan det vara en väldigt bra idé att köpa flera sängar och ställa upp dem allihopa på raken. Det är mer och mer vanligt att sova på detta sätt. Det är även viktigt att se till att ha ett väl ventilerat sovrum för att få den bästa sömnen.

 

Ljussättningen

Det är även viktigt att se till att ha rätt ljussättning när man ska sova. Det vill säga att det ska vara helt helt mörkt i sovrummet. Är det en lampa som lyser in kan det uppfattas som irriterande. Så tumregeln är – hellre för mörkt än för ljust.

Inred behagligt

Att inredningen är hemtrevlig är viktigt. Blommor och gröna växter är viktiga för att det ska vara hemtrevligt. Även tavlor, plansher och andra inredningsartiklar höjer stämningen. Det viktigaste är att man trivs med den inredning man själv sätter in. Är sovrummet litet kan en spegel förstora sovrummet. I vissa fall två speglar till och med.

Rent

Försök att hålla så rent som möjligt i sovrummet så att du undgår allergi i slutändan. Dessutom sover man bäst med känslan att man vet att man har det rent omkring sig. Det är inte speciellt trevligt att sova i ett sovrum som är smutsigt är iallfall en sak som är helt säker.

Följer du ovanstående råd är du på väg mot en god natts sömn. Kom ihåg att köpa ett par riktigt behagliga påslakan också!

By | 2020-02-14T20:19:21+00:00 februari 14th, 2020|dubbelsäng|Kommentarer inaktiverade för Hur sover du egentligen?

About the Author: