Hösten är en tid för nytt lärande – som att lira gitarr med en gura från Danguitar.se

//Hösten är en tid för nytt lärande – som att lira gitarr med en gura från Danguitar.se

Hösten är en tid för nytt lärande – som att lira gitarr med en gura från Danguitar.se

advertorial

Hösten är den bästa tiden för att dra igång nya projekt. Många av oss är kanske ute mindre än vanligt då regn och rusk stundar och det känns skönt att kunna chilla lite i soffan.
Varför inte alltså passa på att göra något som också utvecklar dig och berikar ditt liv? Kunskap är makt, som det heter, men det är också riktigt kul.

En musikalisk höst

Ta något så vardagligt som att börja lära sig spela på ett instrument. Idag har digitaliseringen lett till att det finns massor med möjligheter att lära sig grunderna på nätet – ofta utan att du behöver betala med något annat än med din tid.
Sedan är instrumenten också sjukt billiga idag utan att du för dess skull köper något skräp. På danguitar.se hittar du en mängd med olika kvalitetsinstrument till ett schysst pris.

När du väl har allt som du behöver är det bara att se till att kultivera det enda som du inte kan köpa för pengar: passion och tålamod.
För det tar ett tag att komma igång med att lära sig spela ett instrument, precis som med allt annat nytt som man företar sig här i livet.
Är man dock med på att det vissa dagar känns som att man har backat så kommer saker till slut att sitta.

För processen kring detta med lärande ter sig ofta på det sättet: det är två steg framåt och ett steg bakåt om vartannat.
Det tar ett tag för hjärnan och kroppen att bearbeta det som du lär dig – och då och då behöver man bara acceptera att det tar stopp.

Allt är dock temporärt, något som dock inte gäller för de kunskaper som du tillskansar dig under resans gång. Har man en gång lärt sig att spela ett instrument så sitter det kvar i kroppen.
Precis som att lära sig cykla.

By | 2021-10-11T18:14:36+00:00 oktober 11th, 2021|musikinstrument|Kommentarer inaktiverade för Hösten är en tid för nytt lärande – som att lira gitarr med en gura från Danguitar.se

About the Author: