Håll entrén ren

//Håll entrén ren

Håll entrén ren

Fastigheter som har smutsiga och missköta entréer eller trappuppgångar är inte tilltalande. Dessutom så kan det leda till olyckor om det är halt eller ligger något halt på golvet. Det är såklart tungt och slitsamt att hålla trappuppgångarna rena och allra helst höst och vintertid.  Fastighetsägare i Södermanland kan anlita ett riktigt bra företag för trapphusstädning i Nyköping med omnejd. Idag finns det många bra företag som kan sköta städningen så du slipper slita eller anställa personal. För den som ska göra det själv finns det dock några knep för att det ska gå smidigare.

 

 

Låt inte smutsen komma in

 

Den bästa städningen är den som inte behöver göras. Kan du hålla smutsen ute så blir det såklart mindre städning. Se till att ha bra och stor dörrmatta så det går att torka av sig. Bara det minimerar smutsen som dras in. Det går att ha en ute och sen även en inne för bästa resultat. Det är bra om det är en borrstmatta ute med rejäla tag och en som har sugförmåga inne. Då får du bort sten och grus men även eventuell väta så kan du spara mycket tid på själva städningen. Se bara till att skaka av och byta mattorna regelbundet.

 

Håll rent i trapphuset

 

Det är inte bra att ha massa prylar i trappuppgången. Det är heller inte helt lagligt när det kan uppstå behov av att evakuera bostäderna på grund av exempelvis brand. Men prylar samlar också på sig smuts och gör det svårare att städa. Ska du anlita en firma för städning så kan de inte heller göra sitt jobb på allra bästa sätt. Se också till att ha ordentlig belysning för att kunna städa ordentligt. Det enklaste är att anlita någon som sköter städningen, dessutom har de material och maskiner som gör det snabbare och lättare att städa.

 

By | 2019-11-21T00:14:01+00:00 november 21st, 2019|städning|Kommentarer inaktiverade för Håll entrén ren

About the Author: