Flytta till England? Din familj kan alltid skicka paket till jul

//Flytta till England? Din familj kan alltid skicka paket till jul

Flytta till England? Din familj kan alltid skicka paket till jul

Ibland funderar man över om vi lever i exceptionellt omtumlande tider. 2000-talet har hittills innehållit allt från terroristattacker, enorma protester och för närvarande befinner vi oss i en pandemi. Det svåra är att säga om våra förfäder, hur många generationer de än befinner sig, hade det annorlunda.

Det är trots allt så att krig, pandemier och liknande omvälvande händelser har varit en del av mänsklighetens historia. Om de måste vara det, att detta är som en naturlag, ja det är upp till framtiden att förtydliga. Kanske finns det en annan värld som är möjlig där vi faktiskt finner ett sätt att leva tillsammans som är mer… harmoniskt… än det nuvarande.

En procent, varje dag

Hur det än är med den saker så är det mest enkla sättet att förbättra världen att förbättra sig själv. Genom att sträva efter att varje dag leva livet en procent bättre än den föregående dagen så når vi med tiden de stora målen som vi har. En procent kan tyckas vara en liten siffra, men ”många bäckar små”.

Ofta handlar det om att gå emot destruktiva vanor, eller bejaka nya och konstruktiva sådana. Ibland kan detta betyda att vi behöver lämna den tillvaro som vi befinner oss i just nu. Att flytta till en ny stad, eller utomlands, kan vara precis det som behövs för att få tillvaron att kännas mer givande.
Det går ju också trots allt att skicka paket England eller till varsom helst i världen, om du skulle lämna dina nära och kära kvar i Sverige. Med andra ord så kan du bli nådd även om du väljer att lämna ditt hemland.

Var du ska befinna dig just nu är det bara du som vet. Ibland kan det vara bra att bara sätta sig ned med en penna och ett papper och skriva ned tankar, drömmar och förhoppningar. Ofta hittar du svaren i det du har skrivit ned.

By | 2020-08-28T08:18:36+00:00 augusti 28th, 2020|skicka paket|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment